Ann-Catrin Monge

Ann-Catrin Monge

Ann-Catrin er et kreativt lysglimt med godt øye for design. Se bare på våre lekre nye kontorlokaler som hun har hatt hovedansvar for å designe. Blid og sporty jente med et hode fullt av idéer.

Anne Grethe Ruud

Anne Grethe Ruud

Anne Grethe fant ut at gresset ikke var grønnere på den andre siden og kom tilbake til oss etter nesten ti år! Hun jobber med store prosjekter og er ei superblid og humørfylt dame som elsker å reise på fritiden.

Bente Tontchev

Bente Tontchev

Bente har jobbet mange år i skiltbransjen og har lang erfaring i salg og prosjektstyring. Hun er nøyaktig og en skikkelig "arbeidsmaur". Bente er et ja-menneske og 100 prosent lojal!

Berit Opøien

Berit Opøien

Berit har lang bransjeerfaring. Hun startet sin karrière i skiltbransjen som grafisk tegner. I 2005 begynte hun som salgs- og prosjektleder i EuroSign. Berit er en sprudlende og sosial jente og lett å komme i kontakt med.

Bjørg Romsås

Bjørg Romsås

Bjørg er en dyktig selger/prosjektleder som har orden i sakene og får de beste tilbakemeldingene fra våre kunder. Latteren sitter løst og hennes humør smitter lett over på de hun omgås med.

Erlend Blom Haugstulen

Erlend Blom Haugstulen

Erlend er en effektiv, kjapp og blid kollega som jobber mye på lageret. Han har mange artige prosjekter på fritiden som fermentering, chillidyrking, brødbaking og droneflyvning!

Geir Johnsen

Geir Johnsen

Geir er en blid og dyktig montør med husets lengste skjegg og bred gudbrandsdøldialekt. Han elsker ekstremt raske motorsykler med sidevogn, noe som kan komme godt med siden han også er en reiseglad type.

Gitte Sørensen

Gitte Sørensen

Gitte jobber på teknisk avdeling med innkjøp og montasje, og er helt rå på å få logistikk-kabalen til å gå opp. Gitte er alltid svært imøtekommende!

Harald Skogli

Harald Skogli

Harald er utdannet ingeniør og har mer enn 35 års erfaring med salg. Han er en meget sporty og lojal kollega.

Hege Beate Larsen

Hege Beate Larsen

Hege arbeider med prosjekter både innen skilting og salg av juledekor i tillegg til anbudsforespørsler. Hun legger stor vekt på god gjennomføring og er en "praktiker". Hun overlater ingenting til tilfeldighetene.

Heidi Anita Olsen

Heidi Anita Olsen

Heidi er en super kollega som både er dyktig og effektiv. Hun holder kontroll på regnskapet og blir alltid kjempeglad når vi engasjerer oss litt ekstra i detaljer på lønnsslippen.

Henning Aasen

Henning Aasen

Henning er vårt tekniske vidunder og største (IT) supporter! Han sørger til enhver tid for at våre systemverktøyer er oppdaterte og virker som de skal. Proaktiv, positiv og nøyaktig!

Hilde Fjenkin

Hilde Fjenkin

Hilde har ansvar for alle byggesøknader hos oss, og med sin erfaring er hun en ener på området! Hun er en stor ressurs og bidragsyter til vårt gode fellesskap og miljø.

Johan Dolk

Johan Dolk

Johan Dolk er en rask og effektiv montør med god humør og han har jobbet hos oss i mange år. Han har også blitt kaldt firmaets best kledde montør!

Johan Sohlberg

Johan Sohlberg

Vår høvding har lang erfaring, er motiverende og engasjert og har vært med på det meste. Unnfanget av et neonrør.

Jonas Andersson

Jonas Andersson

Jonas jobber som en maskin og har ansvar for mye av juledekoren vi monterer. Jonas er generelt glad i sport, særlig kampsport og musklene kommer godt med i jobben.

Kjetil Auale

Kjetil Auale

Kjetil er en av våre mest erfarne montører. Han er ikke så veldig glad i folie, men alltid blid og hyggelig og veldig glad i kjøretøy med mye motor og to hjul.

Knut Wibe

Knut Wibe

Knut har vokst opp i skiltbransjen og har mer enn 30 års kompetanse. I Eurosign er han alltid involvert i de store prosjektene. Når kollegaer trenger råd, er Knut den rette å prate med.

Kristin Lieungh

Kristin Lieungh

Kristin jobber som salgs- og prosjektleder i EuroSign. Hun har jobbet hos oss siden 1997 og har ledet mange store og små prosjekter med stor suksess. Kristin er en dame man kan ta med seg i «krigen».

Leoncio Espinosa

Leoncio Espinosa

Leon er en dyktig designer og er spesialist på visualisering av juledekor. Med sin interesse for skotsk folkedans og sitt meksikanske opphav er vi rimelig sikre på at Leon er bransjens eneste skotsk-meksikanske nordmann!

May Helsten

May Helsten

May har mer enn 30 års erfaring i skiltbransjen og har en lidenskap for juledekor. May er en løsningsorientert selger og jobber tett med produsentene.

Mona Naume

Mona Naume

Mona har lang fartstid i EuroSign og kjenner bedriften svært godt. Hun har full kontroll på våre prosjekter og all fakturering. Hun er imøtekommende, hjelpsom og svært effektiv.

Morten Borge

Morten Borge

Morten har vært EuroSigns lagerkonge i snart 20 år. Han er ofte å se bak rattet i en truck eller i en tunell med elbil uten strøm.

Morten Rasmussen

Morten Rasmussen

Morten er seniormontøren med over 30 år i bransjen. En god kollega og venn, som behersker alt innen vårt fag. Trives best på jobb rundt om i landet, i sin berømte Chevrolet. «Vitus’en» er ett forbilde, for alle våre montører.

Morten Schøning

Morten Schøning

Morten er en virkelig bransjemann som gir deg de beste rådene for riktig profilering på små og store oppdrag. Ta kontakt med en blid og hyggelig kar og besøk han i vårt store Idésenter.

Oskar Flisiewicz

Oskar Flisiewicz

Oscar er en rolig, men effektiv montør. Han trives godt med olje på henda og hodet nedi motorrommet på en av bilene han skrur på.

Serlyn Semena Latorena

Serlyn Semena Latorena

Serlyn er vår uvurderlige prosjektkoordinator. Hun er en ekte solstråle som vi setter utrolig stor pris på å ha hos oss.

Sverre Andersen

Sverre Andersen

Sverre er vår mest erfarne designer og han har jobbet i EuroSign i over 20 år. Han har vært med på å lande utallige prosjekter. Han har et godt humør, alle elsker Sverre!

Thomas Eljarbø

Thomas Eljarbø

Thomas er en av våre nye selgere som har kommet fort inn i bransjen og har allerede mange store prosjekter å vise til. Lærevillig som få og river og sliter i gitarstrenger på fritiden, noe som han til vår glede deler med oss på firmafester.

Thomas Karlstad

Thomas Karlstad

Thomas er en av få utdannede neonblåsere som er igjen i Norge. Med mer enn 20 års bransjeerfaring løser han de største utfordringer på strak arm. Han er EuroSigns bonde, entertainer og montasjeleder.

Tor Hauk Langseth

Tor Hauk Langseth

Tor er en allsidig designer med kunnskap innen mange felt. Han jobber med alle typer prosjekter, har designet våre websider, og styrer sosiale medier. Tor rocker både på gitar og skateboard!

Tor Øyvind Quille

Tor Øyvind Quille

Tor Øyvind har en enorm kompetanse innen montasje og er ekstremt løsningsorientert. Han gir trygghet til sine kunder og sørger alltid for høy grad av gjennomføring. Tor Øyvinds store lidenskap er musikk og han er helt rå på tangentene.

Torkel Gulbrandsen

Torkel Gulbrandsen

Torkel har mer enn 25 års erfaring i skiltbransjen og har jobbet i Eurosign i 20 år. Er alltid involvert i store og små prosjekter, og har stor kompetanse på skilt og folie. Han er en trivelig kollega med sans for humor.