Anne Grethe Ruud

Anne Grethe Ruud

Anne Grethe jobber med store prosjekter og er ei superblid og humørfylt dame. Hun fant ut at gresset ikke var grønnere på den andre siden og kom tilbake til oss etter nesten ti år.

Bente Tontchev

Bente Tontchev

Bente har jobbet mange år i skiltbransjen og har lang erfaring i salg og prosjektstyring. Hun er nøyaktig og en skikkelig "arbeidsmaur". Bente er et ja-menneske og 100 prosent lojal!

Berit Opøien

Berit Opøien

Berit har lang bransjeerfaring. Hun startet sin karrière i skiltbransjen som grafisk tegner. I 2005 begynte hun som salgs- og prosjektleder i EuroSign. Berit er en sprudlende og sosial jente og lett å komme i kontakt med.

Bjørg Romsås

Bjørg Romsås

Bjørg er en dyktig selger/prosjektleder som har orden i sakene og får de beste tilbakemeldingene fra våre kunder. Latteren sitter løst og hennes humør smitter lett over på de hun omgås med.

Cathrine Fossum

Cathrine Fossum

Cathrine jobber med store prosjekter i EuroSign. Hun har en fortid som Project Manager Consept i Varnergruppen og har hatt ansvaret for alle prosjekter i alle kjeder for dem. Hun er også selvutnevnt prosjektleder på privaten og får energi av folk og ny kunnskap. Det sies at hun er som makrellen som må holde seg i bevegelse for å overleve.

Hege Beate Larsen

Hege Beate Larsen

Hege arbeider med prosjekter både innen skilting og salg av juledekor i tillegg til anbudsforespørsler. Hun legger stor vekt på god gjennomføring og er en "praktiker". Hun overlater ingenting til tilfeldighetene.

Hilde Fjenkin

Hilde Fjenkin

Hilde har ansvar for alle byggesøknader hos oss, og med sin erfaring er hun en ener på området! Hun er en stor ressurs og bidragsyter til vårt gode fellesskap og miljø.

Ole Arnesen

Ole Arnesen

Patrick Kokkim

Patrick Kokkim

Patrick har alltid jobbet med salg og tross sin unge alder har han fått gjort mye i sin karriere. Han er har vært innom elektrikerutdannelse, og har fagbrev i IKT servicefaget. Hvis Patrick ikke er å finne hjemme, er han antakeligvis ute på telttur eller tøffer rundt i båt.

Thomas Eljarbø

Thomas Eljarbø

Thomas startet i Eurosign i 2018, og kom svært fort inn i bransjen. Han jobber med SMB-markedet, og har så langt en rekke store og små prosjekter å vise til. På fritiden er han enten å se i skogen med hundene sine, på sjøen, eller på en scene med gitaren sin.

Tonje Flaten Gjesdal

Tonje Flaten Gjesdal

Tonje er selger/prosjektleder. Før Tonje kom til oss jobbet hun i Profilforum. Tonje bor ved Ryen/Østensjø sammen med sin familie.