Jan Blondin Quiron

Jan Blondin Quiron

Jan er montør og bor på Lambertseter sammen med sin familie. Han har tidligere jobbet for Focusneo.

Johan Dolk

Johan Dolk

Johan Dolk er en rask og effektiv montør med god humør og han har jobbet hos oss i mange år. Han har også blitt kaldt firmaets best kledde montør!

Jonas Andersson

Jonas Andersson

Jonas jobber som en maskin og har ansvar for mye av juledekoren vi monterer. Jonas er generelt glad i sport, særlig kampsport og musklene kommer godt med i jobben.

Kjetil Auale

Kjetil Auale

Kjetil er en av våre mest erfarne montører. Han er ikke så veldig glad i folie, men alltid blid og hyggelig og veldig glad i kjøretøy med mye motor og to hjul.

Morten Rasmussen

Morten Rasmussen

Morten er seniormontøren med over 30 år i bransjen. En god kollega og venn, som behersker alt innen vårt fag. Trives best på jobb rundt om i landet, i sin berømte Chevrolet. «Vitus’en» er ett forbilde, for alle våre montører.

Niclas Börjesson

Niclas Börjesson

Niclas er en blid og hardtarbeidende montør. Han har en rekke førerkort for maskiner, noe som er veldig nyttig for oss når vi er ute og monterer. Niclas er også flink til å utføre metallarbeid og er en dyktig sveiser.

Oskar Flisiewicz

Oskar Flisiewicz

Oscar er en rolig, men effektiv montør. Han trives godt med olje på henda og hodet nedi motorrommet på en av bilene han skrur på.